brimikshallon

Alla inlägg den 7 juni 2020

Av Kerstin Frithiof - 7 juni 2020 09:06

Det händer ibland, att jag gör en och annan fadäs.. Då brukar jag trösta mej med, att jag trots allt är någorlunda normalbegåvad.. Även om det inte alltid kan förefalla så..


Igår lyckades jag fadäsa ordentligt när jag påstod att det var  p i n g s t a f t o n.. Det var det inte alls utan nationaldagen.. Jag hade fortfarande trott att det var pingst, om inte G. hade upplyst mej om rätta förhållandet..


Lilla skorpan är här en sväng.. Han kom igår och åker hem idag.. Pälsen är nyryckt och hela hunden är len.. Nästan såphal.. Det är klart skönt för lilla fjanten att ha blivit av med en massa päls.. S ö t a r e  har han emellertid inte blivit.. S v a n s p l y m e n  har han dock fått behålla..

 

Sova, äta och rastas.. Livet lunkar på för en liten hund.. Själv gör jag  l i t e  mer än han, men även  m i n a  dagar är tämligen förutsebara..


 

Missommarblomster i min trädgård.. Efter blomningen måste jag gallra en smula.. Är det nån, som vill ha så hör av er..


Häromdan gjorde jag nån slags hemmakomponerad  p o t a t i s g r a t ä n g.. Den blev stark och god.. I dag är det fjärde dagen den får bli lunch..


Att jag aldrig ska lära mej att göra  l a g o m  stora portioner.. D e t  får väl räknas bland fadäserna.. Slänga mat finns inte på en 40-talists karta.. Alltså tuggar jag på tills allt är uppätet..


Solen håller på att gå i moln och både pingst och nationaldag har gått till dom sälla jaktmarkerna.. Gångrensning står  på programmet denna helt vanliga söndag..









Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards