brimikshallon

Alla inlägg den 22 maj 2021

Av Kerstin Frithiof - 22 maj 2021 06:24


I dag för sju år sedan dog min lllla syster.. Jag saknar henne så.. Kommer att göra så länge jag har mitt liv och mitt förstånd kvar..


Igår var jag med Agneta och G. på Österlen.. Meningen var att vi skulle titta på blommande äppelträd.. Det var mycket som blommade.. Inga äppelträd dock.. Dom behöver vär nåra dar till på sej..


Trots brist på äppelblom hade vi en trevlig utfärd.. Vi tänkte oss att äta i Simrishamn och kom till en restaurang där hovmästaren stod och ropade  i n  folk i bästa nattklubbsstil.. 


Jo då, maten var väl inget att direkt  s k r i v a  h e m  om, men dög.. Servicen var iallafall superb..


Nåt litet skulle väl handlas också.. Jag kostade på mej en mugg.. Med kattmotiv..

 

Jo då.. Jag känner igen stilen på katterna från illustrationerna i Penguins utgåva av TS Eliots underbara och mycket roliga lilla kattbok "Old Possum´s  Book of Practical Cats".. Förlagan till musikalen Cats..


Jo, apropå katter.. Inatt har herr Rönnerdahl varit ute en hel del och nyss kom han in med en mus i munnen.. Jag slängde ut både katt och mus.. Och tyckte så synd om musen.. Fy fagerdala för att födas bara för att  k a t t m a t..


Men samtidigt kom en annan tanke: Det är  b r a  om missen lär sej att gå ut och hämta sin egen mat och det är också bra om han  f r i g ö r  sej en smula från mej.. Jag är ju gammal och ingen vet hur länge man får vara frisk.. Inte jag heller..


Gott vore om lilla herrn kan stå någorlunda på egna ben om jag skulle hamna på sjukhus.. Eller nåt värre.. 


Det är pingstafton men  d e t  betyder inget längre.. Det är som en vanlig lördag bara.. Halleluja och klackarna i taket..
















Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards