brimikshallon

Alla inlägg den 23 juli 2022

Av Kerstin Frithiof - 23 juli 2022 07:02


Hettan har lagt sej en aning, men här vid havet är luftfuktigheten hög.. Alltså är det väldigt kvalmigt och tungblåst ute..


I Karlshamn pågår Östersjöfestivalen för fullt.. Jag var där i torsdags och konstaterade att hela stan var packad med marknadsknallar.. Precis samma som i Sölvesborg förra veckan.. Lite synd egentligen, för när festivalen började nån gång på 60-talet var det bara stans egna handlare som fick ställa ut sina varor på gatan, och det bara under en dag..

Krämarmarknaden kallade man den dagen..


På Drottniggatan satt en klassisk gitarrist och spelade Mozartvariationerna nåt alldeles underbart,, Men hans musik dränktes plötsligt av ett jazzband i närheten, som brakade igång på högsta volym.. Tja, är det festival så är det..


Idag är det tänkt att G. och Agneta och jag ska åka in på matfestivalen.. Jag hoppas jag ska kunna komma med.. Det har varit massor med gående denna veckan, och mitt skrala ben mår inte helt bra..


För tio år sen skadade jag höger fot när jag  b a r f o t a  rensade ur källaren..(Hur dum får man vara).. Jag erbjöds  operation, men kunde inte tacka ja eftersom jag då hade två små glada hundar att ta hand om..


Foten hängde med utan nåra problem, men så bröt jag lårbenshalsen för tre år sen, och efter det blev foten ännu skevare, och nu känner jag av skadan i hela benet när jag anstränger mej för mycket.. Genom att tillexempel gå lite för länge..


Det känns som om det ska börja regna när som helst.. Hur välkommet det än vore kan det gott vänta med att sätta igång till  efter festivalen..


Jo, Mozartvariationerna.. Hittas på youtube med dom flesta gitarrstjärnorna.. Personligen tycker jag bäst om John Williams inspelnng..













Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards