brimikshallon

Alla inlägg den 5 juli 2023

Av Kerstin Frithiof - 5 juli 2023 14:38


Ibland, nä,  a l l t i d,  är det roligt att shoppa.. Det har  j a g  gjort dom sista dagarna.. Jag har köpt ett par svindyra sandaler och en lika svindyr väska.. Sandalerna i Sölvesborg och väskan i Helsingör..

Det var  d o m  extravaganserna.. Nu blir det att återgå till det gamla vanliga igen..


I dag har jag klappat en  n e w f o u n d l a n d.. Varje gång jag får klappa på en noff känner jag mej nästan högtidlig till mods.. Jag minns mina ljuvliga noffar.. Inte gömmer jag lilla Hallon eller hans lilla mor för det, men  n å t  särskilt med di store svarte är det..


Nu börjar biggarråer och fågelbär mogna i täppan.. Det blir inte så mycket av dom i år.. Det har kanske varit för torrt.. Lite smultron blir det dock.. Dom har jag vattnat, annars hade det inte blivit ett enda dugg..


Igår var jag och tvenne väninnor i Danmark.. Det var väldigt trevligt, fast jag blev oerhört trött.. Men  s o v  gott gjorde jag i natt.. Jag märke inte ens när och om herr Rönnerdahl brakade in och ut genom kattluckan..


Idag har Killebomdagarna i Sölvesborg börjat.. Agneta och jag var där och som vanligt började vi med att gå i morronmässan i kyrkan..


Sen fikade vi i församlingshemmet innan det var dags att gå en sväng på marknaden.. Som vanligt var där mest knallar med kläder, sydda av småflickor i nåt u-land..


Agneta köpte avfallspåsar och jag köpte en salva att smörja in mina nyförvärvda lädervaror med..


Och så klappade vi som sagt en newfoundlandshund och sen åkte vi hem.. Var och en till sitt..












Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards