brimikshallon

Alla inlägg den 24 juni 2016

Av Kerstin Frithiof - 24 juni 2016 07:41

    

Matte köpte en tavla häromdan.. Hon hade sett den i en god väns blogg för ett bra tag sen.. (Det är den goda vännen som har målat den)  Och kastat sej på datorn för att tinga den.. 


--Vad ska det  f ö r e s t ä l l a.. Hundarna lägger huvena från sida till sida.. Kniper ömsom ihop ögonen och ömsom glor och glor.. Och glor lite till..


--Stolar, säjer matte stolt.. Stolar.. Alldeles underbara stolar..


Jaha.. Hundarna har alltid föreställt sej, att stolar är nånting mänskor  s i t t e r  på,  men dom här möblerna verkar inte duga mycket till i sittväg..


--Äsch, matte rycker på axlarna åt vovvarnas pragmatiska inställning.. Konstnärens  f r i h e t,  vovvarna.. Konstnärens frihet..


Det är missommarafton och det har  r e g n a t  lite i natt.. Eftersom det är missommar kommer det säkert att regna i dag också.. Frågan är om det inte blir åska dessutom.. Det känns så, menar matte..


Eftersom det är missommar kommer det att ätas enorma mängder sill i Sverige i kväll.. Precis som det åts enorma mängder fläsk i julas.. Det var då som lilla mor blev så sjuk, och sen dess får hon inte äta annat än mager specialkost..


Den här dieten har gjort att hon tappat rejält i vikt.. Matte, som fick sej en tankeställare beträffande smör och grädde och annat fett och gott och hälsovådligt, började äta magert hon med.. Och se,  h o n  håller på att få tillbaka midjan hon också..


--Återstår bara du, lilla korv.. Tänk om  d u  också skulle äta lite mindre fett.. Och få tillbaka midjan du med..


Fnys.. Dubbelt fnys

 

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards