brimikshallon

Direktlänk till inlägg 1 april 2024

Sista dagen på påsken..

Av Kerstin Frithiof - Måndag 1 april 14:41


Halleluja, och alla klackar som finns, i taket.. Kissen är alert igen.. Men hu, så illa det var med honom för ett par dagar sen.. Just nu är han ute och tar igen allt han missat..

 

Med svansen i vädret så stolt.. Kortet är inte nytt, men precis så här ser han ut när han är ute och inspekterar.. Och jag är så  f r u k t a n s v ä r t  glad att han är frisk igen..

 

Tvättmaskinen är utom all räddning och i morron är det jag som far in till Elon och väljer en ny.. 

 

Jag hoppas att killarna som kommer med den nya kan bräcka upp locket på min gamle maskin.. Det vore faktiskt trevligt att kunna få sin tvätt.. Om inte.. så.. tja.. det är trots allt en världslig sak.. 

 

Om nåra timmar är påsken över, och  d e t  tackar jag för.. 

 

 
 
Göran

Göran

Måndag 1 april 22:16

Suveränt att Herr Rönnerdal skuttat upp från sitt yttersta och bestämt sig för att leva vidare! Och säkerligen kan fackmännen som leverera ny tvättmaskin få ut dina kläder/lakan/dukar/gardiner eller vad du nu har i den gamla maskinen. Så får du ju glädjen att inviga den nya sen!
Att läsa såna saker gör mig glad att bo i hyresrätt. Krånglar tekniken i tvättstugan här är det bara att felanmäla så blir det fixat.
Lite avundsjuk får jag medge att jag är på hur mkt längre våren hunnit hos dig jämfört med här på Sveriges midja. Så länge min far levde och jag hälsade på där (c:a 30 mil söderut) skilde det ungefär tre veckor på vårens framfart där och här. Men jämfört med Blekinge är det nog snarare 6-7 veckors försprång som ni har. Min yngsta dotter bor numera inte så långt norr om dig (I Diö i södra Småland) och även där tittar vårblommorna upp nu har jag sett på hennes FB-sida.
Lycka till med nya tvättmaskinen och klappa Herr Rönnerdal från mig!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Kerstin Frithiof

Tisdag 2 april 18:41

Jag är så oerhört glad att kattskrället är frisk.. När han var som sämst gick jag omkring i ständig ångest.. Att jag skulle mista honom var jag säker på.. Bortsett från fyra syskonbarn, utspridda lite här och var, är han den enda familj jag har..
Vad jag framför allt önskar är, att få leva ett bra tag till, så han slipper bli övergiven för andra gången..
Visserligen har snälla mänskor lovat att ta hand om honom, men eftersom han inte är h e l t tam, är det inte säkert att han accepterar nån annan än mej..
Tja, ha det gott i vintersverige.. Här ska det snöa i natt, men det blir inte liggande.. Våren är en bra bit på väg..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Frithiof - Lördag 11 maj 10:21

  I dag är det den elfte maj, jippii...   --Jaha, undrar givetvis varje förnuftig person i det här landet.. --Vad är det för märkvärdigt med det då..    Varje förnuftig svensk  u t o m  alla förnuftiga och oförnuftiga i  M ö r r u m.. För i...

Av Kerstin Frithiof - Fredag 10 maj 10:07

  Jojomän.. Flytten av fjärilsbusken gick bra.. Visserligen hade den djupa rötter så jag fick gräva ordentligt för att få upp den, men  p l a n t e r i n g e n  gick som en dans..     Man kan se dom nya skotten längst ner på plantan.. Rester...

Av Kerstin Frithiof - Torsdag 9 maj 09:25

I höstas fick (läs tiggde) jag en buske som skulle slängas.. "Den var inte livskraftig", sa hon, som stod med spaden i hand för att gräva upp den misshaglige..Men jag, född optimist, trodde att busken skulle trivas bättre om den fick flytta till en a...

Av Kerstin Frithiof - Onsdag 8 maj 17:29

  Puh, äntligen.. Jätteväxterna i sydfönstret är äntligen borta.. Ett par "ättlingar" behöll jag iallafall:    Det kostade på, minsann, att bära ut jättekrukorna.. Jag fick jobba med dom på trappan för inomhus hade det blivit för mycket jord oc...

Av Kerstin Frithiof - Måndag 6 maj 14:34

  Idag har jag suttit 40 minuter i en stillastående bilkö på motorvägen mellan Sölvesborg och Karlshamn.. En olycka hade skett i höjd med Mörrum och motorvägen var avstängd i båda riktningarna.. Jag kan just undra hur långt kön sträckte ej.. En mil...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards