brimikshallon

Direktlänk till inlägg 1 april 2024

Sista dagen på påsken..

Av Kerstin Frithiof - Måndag 1 april 14:41


Halleluja, och alla klackar som finns, i taket.. Kissen är alert igen.. Men hu, så illa det var med honom för ett par dagar sen.. Just nu är han ute och tar igen allt han missat..

 

Med svansen i vädret så stolt.. Kortet är inte nytt, men precis så här ser han ut när han är ute och inspekterar.. Och jag är så  f r u k t a n s v ä r t  glad att han är frisk igen..

 

Tvättmaskinen är utom all räddning och i morron är det jag som far in till Elon och väljer en ny.. 

 

Jag hoppas att killarna som kommer med den nya kan bräcka upp locket på min gamle maskin.. Det vore faktiskt trevligt att kunna få sin tvätt.. Om inte.. så.. tja.. det är trots allt en världslig sak.. 

 

Om nåra timmar är påsken över, och  d e t  tackar jag för.. 

 

 
 
Göran

Göran

Måndag 1 april 22:16

Suveränt att Herr Rönnerdal skuttat upp från sitt yttersta och bestämt sig för att leva vidare! Och säkerligen kan fackmännen som leverera ny tvättmaskin få ut dina kläder/lakan/dukar/gardiner eller vad du nu har i den gamla maskinen. Så får du ju glädjen att inviga den nya sen!
Att läsa såna saker gör mig glad att bo i hyresrätt. Krånglar tekniken i tvättstugan här är det bara att felanmäla så blir det fixat.
Lite avundsjuk får jag medge att jag är på hur mkt längre våren hunnit hos dig jämfört med här på Sveriges midja. Så länge min far levde och jag hälsade på där (c:a 30 mil söderut) skilde det ungefär tre veckor på vårens framfart där och här. Men jämfört med Blekinge är det nog snarare 6-7 veckors försprång som ni har. Min yngsta dotter bor numera inte så långt norr om dig (I Diö i södra Småland) och även där tittar vårblommorna upp nu har jag sett på hennes FB-sida.
Lycka till med nya tvättmaskinen och klappa Herr Rönnerdal från mig!

http://singelfarsan.bloggplatsen.se

Kerstin Frithiof

Tisdag 2 april 18:41

Jag är så oerhört glad att kattskrället är frisk.. När han var som sämst gick jag omkring i ständig ångest.. Att jag skulle mista honom var jag säker på.. Bortsett från fyra syskonbarn, utspridda lite här och var, är han den enda familj jag har..
Vad jag framför allt önskar är, att få leva ett bra tag till, så han slipper bli övergiven för andra gången..
Visserligen har snälla mänskor lovat att ta hand om honom, men eftersom han inte är h e l t tam, är det inte säkert att han accepterar nån annan än mej..
Tja, ha det gott i vintersverige.. Här ska det snöa i natt, men det blir inte liggande.. Våren är en bra bit på väg..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Frithiof - Söndag 28 april 09:34

  Nu ska jag berätta om min senaste fluga, och den har bitit sej ordentligt fast.. Wordblitz.. Och så vill jag berätta om några personer, som särskilt sticker ut tack vare att dom är så förbålt duktiga..   Först vill jag nämna G. i Sundsvall....

Av Kerstin Frithiof - Lördag 27 april 17:24


  Jag tog en promenad i förgår nere vid Gedabjer  (Getberget) i närheten av Listers Huvud och fann att småbokarna har börjat slå ut.. Det har jag för övrigt redan berättat om..     Med det varma och soliga väder vi har idag lär det inte dröja...

Av Kerstin Frithiof - Fredag 26 april 09:38


  I går gjorde jag en duktig promenad i skogen nånstans runt Listers Huvud.. Vädret var fint med sol och lagom vind och jag hade kameran med.. Ville väl fota  v å r e n  kantänka..   Jodå.. En och annan småbok hade börjat lövas..    För ö...

Av Kerstin Frithiof - Torsdag 25 april 09:49


  I går åkte jag förbi strandängarna, där Sweden Rock har sin spelplats, och  fann, att man redan börjat jobba där..    Då slog det mej: Det är inte ens två månader kvar tills det rockas loss här i Norje..   Alla vi norjebor  ä l s k a r  r...

Av Kerstin Frithiof - Måndag 22 april 14:24


  Det händer faktiskt att solen skiner ett litet tag.. En, som  d å  passar på att hitta en varm och solig fläck, är lilla  herr Rönnerdahl: Jag förstår honom.. Och kallar bilden "Solkatt".. Riktigt fyndigt om jag får skryta lite..   Vad ...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< April 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards