brimikshallon

Alla inlägg den 15 september 2023

Av Kerstin Frithiof - 15 september 2023 10:30


I morse vaknade missen och jag av ett förfärligt brakande på granntomten.. Där har barnen i kvartert alltid haft en lekplats..


Nyfikenheten tog överhanden och jag fick gå ut och se vad som stod på.. Precis när jag kom ut körde ett par jättemaskiner därifrån.. Där missade jag ett tillfälle till foto.. Jag som gillar att fota stora maskiner..


Nåja, jag fotade iallafall det maskinerna sställt till med:

 

Tja, allt som återstår av lekplatsen är en hög plockepinn.. Frågan är vad som ska konstrueras i stället.. Hoppas inte det blir nån slags park.. För en sådan ska  s k ö t a s,  och frågan är om kommunen har råd med det.. Nä, det blir nog ett ogräsfält i stället..


Och var ska barnen gunga i fortsättningen.. Jag har faktiskt läst nånstans, att ungarna ska   b u s s a s   till en central lekpark nån gång i veckan.. Där blir det säkert livat värre.. Med skrik och slagsmål, sönderriva kläder och blodvite.. Blodvite så in i bänken..


Och vem ska övervaka tillställningarna.. Nån kommunalt tillsatt lekledare med schäferhund försedd..


Hur tänker översåtarna egentligen..


Jag är  t r ö t t  på politik och politiker.. Ibland verkar hela byket totalt intelligensbefriat..


Det är kanske så, att om inte begåvningen räcker till för att lära sej ett ordentligt yrke, kan man alltid bli politiker..


Bra betalt har dom dessutom.. Och inte har dom inställelseplikt heller, vad det verkar.. På vilket annat jobb skulle nåt sånt tolereras..















Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< September 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards