brimikshallon

Alla inlägg den 22 februari 2012

Av Kerstin Frithiof - 22 februari 2012 15:58

Totalförvirring råder i min arma mattes huvud..Som bekant tittade hon in på en släktforskarkurs häromkvällen. Det var ju väldigt nära att hon tittade  u t  igen också.. Men beslöt sej för att försöka fortsätta i alla fall. Och till den ändan skrev hon på ett avtal att få låna ett  p r o g r a m .. Nu är det så, att programmet har kommit.. Det ligger och skvalpar nånstans i mattes dator.. Alternativt snurrar omkring ute i yttre rymden.. Det är väl gott och bra, men matte kan inte installera det!!

Hon fattar helt enkelt inte vad datorn talar om för henne att göra.. Matte, som anser sej ha lätt för språk, begriper noll. Alldeles ställd, lessen och hialös är hon.. Texten kunde lika gärna vara på  s a n s k r i t,  säjer hon. E n  gång till ska hon försöka.. Sen får det vara!!

-- Sen  s k i t e r  jag i det här, säjer hon. -Släktingarna är i vilket fall inte i livet längre, säjer hon med sin alldeles egna logik..

För övrigt har vi varit på Stiby med Agneta och lilla mor i dag. Damerna bestämde att det var bäst att ge sej ut  i n n a n  den storm, som väderlekstjänsten varnat för, vrålar igång.. (Det har den precis börjat göra).

Efter promenaden stekte matte fläsk och lagade löksås.. (Alltid  n å t  hon är bra på!) Och damerna lät sej väl smaka. Lilla mor och jag fick slicka tallrikarna och stekplåten.. J a g  har haft en fin dag.. Mattes har kanske varit en aning mer b e k y m m e r s a m ....


Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards