brimikshallon

Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Kerstin Frithiof - 23 februari 2012 17:32

Oj,oj,oj så  g l a d  matte är. Hennes snälla systerdotter hjälpte henne installera släktforskarprogrammet.. Nu behöver  hon inte känna sej utanförstående längre. Att det sen tar tid att lära sej att plocka fram alla förfäder och förmödrar,  d e t  är en sak hon får lära sej på kursen..

Vidare visade systerdottern matte hur hon ändrar storleken på bokstäverna på skärmen.. Det var som jag trodde.. Min klåfingriga matte  h a d e  kommit åt en knapp, alldeles omedvetet. Men nu kan hon göra texten hur stor eller liten som helst.. Jag undrar dock om bokstäverna fortfarande är stora i den bloggen vi skickade i väg i morse.. Är dom inte det är texten ganska obegriplig.. För alla utom för denna världens Einsteinar.. Och till dom räknas i alla fall inte  v i ..

Mera teknik:

Matte har plockat fram kameran och tagit nåra kort på sin lilla hund.. Frågan är nu hur hon ska få  u t  korten ur kameran och in i bloggen.. Det är säkrast att fråga nån som  v e t .. exempelvis lilla mors mänska.. H o n  är fena på att stoppa kort i bloggar..

Allt gott till alla genier och dumskallar i dennna Guds sköna värld från lilla Hallon, Hndbär, Malinka, Framboise och allt annat han kan heta .. på tja.. exempelvis svanhili !!

Av Kerstin Frithiof - 23 februari 2012 09:09

Ytterst egendomligt:

Satt och skrev med dom här  j ä t t e s t o r a  bokstäverna, var nu  d o m   kom ifrån, och då försvann plötsligt alltihop!! Poff, så där bara.. Jag misstänker att matte varit framme och fingrat på datorn.. Hon är lite klåfingrig nämligen.

Idag på kisserundan träffade vi två trevliga små hundflickor Tindra och Molly.. Jag kände mej riktigt stor i jämförelse med dom här töserna.. Stor och stark och  m a n l i g..

Sen mötte vi en schäfer och då försvann "storhetskänslan" .. Den bara krympte ihop.. Och jag brydde mej inte ens om att bjäbba på bjässen.. Halloj!! Märkte ni:  bjäbba på bjässen .. Visst  h a r  lilla Hallon en litträr ådra.. Det är inte många som kan skriva allittererad vers, men jag kan... Jag önskar matte lät bli att se så försmädlig ut..

Matte förresten:

Hon har ännu inte vågat tredje försöket att trycka sej in på släktforskarprogrammet.. Hon står i valet och kvalet. Ska hon kavla upp ärmarna och trycka sönder datorn eller ska hon strunta i alltihop? Och ringa och säja upp deltagandet i kursen. Som lilla Hallon ser saken så kan det kvitta vilket hon gör.. Utskämd är hon i vilket fall som helst..

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards