brimikshallon

Alla inlägg den 6 juli 2013

Av Kerstin Frithiof - 6 juli 2013 08:23


Absolut molnfri himmel och redan över 30 grader i solen.. Det artar sej till att bli en supersommardag.. Inte för att vi små hundar bryr oss.. V i  gillar bättre dagar när det inte är så varmt.. Det skulle nog vem som helst, som tvingas gå omkring i  p ä l s,  göra..

Jag kan nog lova att det blir trångt på stranden idag.. Jag tycker att matte ska gå ner och bada för en gångs skull..

Förr sprang hon till stranden flera gånger om dan och ibland hade hon tillåmed en handduk med sej och låg och stekte sej i sanden..

På kvällarna gick alla, precis alla, i kvarteret ner och simmade..


--Saknar du den här tiden.. Hundarna ser spänt på matte.. Vad  v i  vill höra är, att hon trivs mycket bättre nu.. Med två små hundar och en knakväxande trädgård..


--Tja.. Matte ser ut att ta sej en allvarlig funderare.. På  d e n  tiden hade jag så mycket  f r a m f ö r  mej.. Sånt som jag nu har  b a k o m  mej, säjer hon och ser aningen vemodig ut..


Det var ett konstigt svar. Man måste nog vara mänska för att kunna begripa det..


Det är dags att klippa häckarna.. Det kommer numer en firma och gör det jobbet.. Under nåra år klippte matte själv häckarna, men hon var vettskrämd för häcksaxen så klippandet skedde inte med nån större entusiasm..

Numera kommer det som sagt en firma och förrättningen går som en dans. Och snyggt blir det..


Häcksaxen sålde matte till en väninna, och  h o n  klipper sina häckar med svung och fart.. Och inte låter hon sej skrämmas av ett  v e r k t y g  heller..


Killebomveckan i Sölvesborg pågår för fullt.. Idag är det medeltidsmarknad vid kyrkan.. Förra året köpte matte en liten silverring, som såg ut som en G-klav.. Den ligger i en ask i byrån tillsammans med annat nipper, som matte har skaffat sej under årens lopp..

Ibland rensar matte bland grejerna och ger bort sånt, som hon aldrig använder.. Hon är rätt bra på att rensa ut min matte..

Jag undrar om hon kommer att åka till Sölvesborg i dag också.. Och komma hem med nåt som aldrig kommer till användning..



























Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards