brimikshallon

Alla inlägg den 3 juni 2015

Av Kerstin Frithiof - 3 juni 2015 08:12

    

Idag börjar Sweden Rock och följaktligen kommer det inte att gå att komma in och skriva nåt under den närmaste dagarna.. Detta eftersom det sitter en massa skribenter här och meddelar sej med sina tidningar.. Tja, vanligt folk också sitter och knappar.. 


Om man nu kan kalla rockbesökarna för vanligt folk..Dom är nog närmast ett släkte för  s e j..  Störtregn och vrålblåst tycks inte bekymra dom det minsta.. I natt var det både och.. 


Trots att festivalen inte börjar förrän idag är redan campingplatserna välbesatta.. En bit från vårt ligger ett gäng, som igår hade satt igång en egen festival med öronbedövande musik.. Det kunde dom väl stannat hemma och gjort..


Kommunen har meddelat att det gäller bevattningsförbud under festivalen.. Som om nån skulle få för sej att vattna när regnet oftast öser ner..


Det  b l i r  ibland vattenstrul under dom här dagarna.. I fjol var Norje utan vatten en hel dag (nästan) beroende på en läcka en halvmil härifrån..


--Tja, ge och ta, plus och minus, säjer matte resignerat.. Kommunen och alla, som hyr ut campingplatser och rum är tacksamma för festivalen och får ta en och annan olägenhet..


Matte vet inte om det är sant, men ryktet säjer, att bönderna här i Norje har lagt ner odlingen på en del fält för att stället ta emot campare.. Det lär dom tjäna betydligt bättre på.. Med mindre arbete..


V i  hyrde ut hela huset tidigare om åren.. Sen blev avloppet så uselt, att matte inte tordes fortsätta med hotellverksamheten.. Men tjänade  p e n g a r,  det gjorde vi..


Matte tog kameran och åkte ut i stormen i morse för att ta en del kort.. Om resultatet kan man bara säja "tja"..


   

Så här börjar det se ut på alla fält och  dom flesta trädgårdar här i byn.. Money, money, money..


 

Plötsligt mötte matte min före detta vän Hebbe.. Han är som synes terrier har också..
















Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards