brimikshallon

Alla inlägg den 6 september 2016

Av Kerstin Frithiof - 6 september 2016 08:31

    

--Är sommaren slut nu, matte.. Inte för att vi  t y c k e r  det, men det är bäst att  f r å g a..


--På ett ungefär, ja.. B o r d e  den vara iallafall.. Vi är en vecka in i september redan.. Matte verkar inte bry sej så mycket.. Rent ointresserad verkar hon..


--K ö p t e  du den där klänningen du pratade om i våras..


Egentligen pratar matte om att köpa en klänning varenda vår, men hittills har hon inte gjort det.. Vad  v i   vet.. Men det är som sagt bäst att  f r å g a..


--Näe.. Inte i sommar heller.. Men  n ä s t a  sommar ska det bli av.. Kanske.. Vi får se..


Hundarna vill gärna veta varför inte matte köpte nån klänning i sommar heller.. Hon var ju så bestämd på den punkten i våras..


--Jag fick laga bilen för mångdubbelt vad en klänning kostar.. Matte suckar så smått.. Bilen vill varken hon eller hundarna vara utan, och måste vi välja mellan att laga den eller köpa en klänning till matte, vet alla tre vad vi väljer..


Häromdan fick vi en tvättvinda av grannen.. H o n  hade slängt den bakom redskapsboden, men tyckte den var för bra för att ligga där.. V å r t  tvättparaply var snett och vint och hotade ramla ihop när som helst och så erbjöd grannen oss det nyare och finare som  h o n  hade skrotat..


 

Vår gamla tvättvinda i vintras.. Matte fotade den för hon tyckte att den liknade ett spindelnät.. Man kan se att den inte står  r a k t  precis..


 


Matte är glad.. Nu kan hon hänga tvätt flera år till.. Längst ned till vänster ser man matte fotograferandes.. Såna skuggbilder är med det värsta hon vet, och hon försöker alltid undvika att få med sej själv.. Men den här gången gick det inte..


I morse vaknade jag först av alla, och insisterade på att släppas ut ur sovrummet.. Matte öppnade dörren på glänt, vovvven slank ut i hallen och matte stapplade tillbaka till sängen och lilla mor.. Alla voro glada och ingen var gift, men knorr på svansen har inte vovvarna.. Vi är väl inga  m o p s a r  heller..












Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards