brimikshallon

Alla inlägg den 5 april 2012

Av Kerstin Frithiof - 5 april 2012 07:59

Usch, lilla Hallon skäms.. Vi mötte Molly och Tindra och deras mänska för en stund sen.. Det var trevligt för nu är vi på väg att bli riktigt goda vänner, jag och småflickorna.. Men ack, vad jag har skämt ut mej. Jag har hela tiden trott att dom är chihuahuor, men det är dom  i n t e . Dom är papilloner!! Jag ber dom små damerna  s å  mycket om ursäkt.. Jag var i god tro och det var matte också eftersom hon inte rättade mej när jag kallade dom för det där dom inte är..


I natt har det varit kallt. Men gott har vi sovit matte och jag för fönstret har varit lite öppet. Hoprullade under täcket sov vi varmt och tryggt trots att det faktiskt var frost på insidan av fönstret.. Det  ö p p n a  vill säja.. Nu skiner solen och det artar sej til att bli en väldigt fin dag. Hoppas jag ska få lite glädje av den också.


Ikväll ska matte gå bort och hennes lilla hund får hålla ställningarna här hemma.. Det gör jag gärna, för jag har utveckltas till en riktigt tuff liten  v a k t h u n d .. --Tur att du inte begriper hur  l i t e n  du är, säjer matte. Gjorde du det så skulle du inte vara så kaxig..


I morse mötte vi ett grannpar som hade klätt ut sina barn till nån slags trollfigurer. Ungarna verkade glada och stolta över ekiperingen.. Lilla Hallon tyckte inte dom såg så farliga ut som det nog var meningen att dom skulle göra.


Matte och andra mänskor går omkring just nu och önskar varandra "glad påsk!".. Det fromma önskningen kan jag instämma helhjärtat i: GLAD PÅSK!! 


Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards