brimikshallon

Alla inlägg den 30 september 2012

Av Kerstin Frithiof - 30 september 2012 08:28

Go´söndag till alla där ute i galaxerna.. Hallon, Malina, Raspberry åsåvidare önskar en trevlig dag med många aktiviteter och åtskillig sömn.. För att inte tala om god  m a t ..

Ja, det var väl modellen för en riktigt  g o ´ söndag..


--Vad ska  v i  göra idag, frågar jag och lägger huvet på sned.. På ett fullständigt oemotståndligt sätt.. (Tror jag i alla fall)..

--Tja, det vanliga, antar jag, svarar matte och ser lite frågande ut.. Vad menar hunden.. Vi  b r u k a r  ju försöka göra nåt trevligt  v a r j e  dag..


Solen skiner och det blåser friskt.. Vilket betyder att det bör ha torkat upp ute i skogen.. Vilket i  s i n  tur betyder att vi kan ge oss iväg på en ordentlig vandring.. Gärna med svampkorgar och gärna tillsammans med Agneta..


--Mja, säjer matte och vickar på sin onda fot.. Det är inte  s ä k e r t  att jag kan gå så långt.. Visserligen har kängorna torkat upp efter storrengöringen i förgår, men det är inte alls givet att jag kan gå särskilt länge trots att jag har vettiga skodon igen.. Vi får väl se..


Lilla Hallon drar öronen åt sej .. "Vi får väl se" brukar betydar att ingenting blir som hunden tänkt sej.. Kanske inte som matte tänkt sej heller..


Nåväl.. Regnet har upphört, solen skiner och friska vindar blåser.. Allt är således ganska gott.. Vad som komma skall står som vanligt skrivet i stjä..


--När blev  d u  stjärntydare lilla raring.. Matte ser försmädlig ut..


-- Äsch.. Go´söndag..





Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards