brimikshallon

Alla inlägg den 26 april 2013

Av Kerstin Frithiof - 26 april 2013 07:48


Halleluja.. Minsann.. Det  g i c k  att komma in på datorn.. Matte och hunden gläder sej.. Mycket..


Igår var det en sån dag när allt är hur mysigt som helst.. Vi var på Stiby och lilla mor och jag hade hjärtligt roligt.. Matte och Agneta tittade på blommor.. Hela skogen blommar just nu.. Alla sorter på en gång verkar det som..


Lilla mor vill väldigt gärna vara den hund som bestämmer i alla väder och särskilt väl märks det när vi är i skogen..

Det händer till och från att vi måste kopplas och om då matte går före med mej och Agneta efter med lilla mor blir det ett förfärligt gnällande och gormande på henne.. F ö r s t  ska lilla mor gå.. Annars mår hon  i n t e  bra..


Igår städade matte.. Tänk, hon fick bort allt hundhår från mattorna, men det tog tid.. Idag regnar det..  Annars hade hon varit i trädgården och påtat.. Det börjar bli tid att sätta dahlieknölarna och strö ut blandfröet..


Det är ett väldigt pipande och kraxande på fåglarna.. Eftersom det regnar kryper maskarna upp ur jorden och då passar fåglarna på att ta sej ett skrovmål.. Det måtte finnas miljontals maskar bara på vår lilla jordplätt..


Trutar är allt stora fåglar.. Just nu sitter det en på gatlyktan utanför vårt hus.. Den ser respektingivande ut.. Undrar om lilla mor skulle kunna skrämma  d e n..


Apropå skrämma..

Det är länge sen jag såg Busan, grannens lurviga lilla katt.. I morse satt hon emellertid utanför vårt.. Tyst och snäll gick lilla mor fram till henne och hälsade.. Vänligt och välkomnande.. Samma gör hon med Tajson.. Och då är ändå både Busan och Tajson  k a t t e r ..

Stackars Müller däremot hotar hon till livet..

Ja se fruntimmer..


Jaha, så har då datorn gjort tjänst en dag till.. Vi tar väl nya tag i morron och hoppas att den ställer upp då också..















Av Kerstin Frithiof - 26 april 2013 07:30


Mattes dator börjar bli riktigt skruttig.. Ibland startar den och ibland inte.. Lilla Hallon, som älskar att meddela sej med omvärlden, är rädd att det kan vara slut med den fröjden vilken dag som helst..

Kapsejsar datorn för gott kan vi inte skaffa nån ny förrän matte får tillbaka på skatten.. Och till den dagen är det åtskilliga veckor..


Därför passar jag på att tacka för mej och hoppas att vi ses igen efter skatteåterbäringen.. Jag kommer dock att försöka komma in varje dag.. Ibland kanske det tillåmed lyckas..


Ā bientôt, som fransmännen så vackert säjer..

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards