brimikshallon

Alla inlägg den 2 maj 2012

Av Kerstin Frithiof - 2 maj 2012 07:52

Det är inte  k l o k t  så populär lilla hallon är bland hundarna här i Norje.. (Jag  u n d r a r  varför matte ser så konstig ut helt plötsligt)..

Jo, lilla Hallons popularitet.. Igår träffade jag Müller och vi lekte av hjärtans lust ända tills jag drog honom med in till Olofssons grillplats.. (Det  k u n d e  ju finns nåt tappat där).. Och i morse träffade jag Hebbe och vi lekte också ett litet slag.. Tidigare har Hebbe varit smått rädd för mej, men nu har han äntligen fattat att jag är  s n ä l l .. Den lekstunden slutade med att vi båda stod och lyfte benet mot en grannhäck.. Ja, ja, hundar  s k a  lyfta benet både mot det ena och andra..


Solen skiner, men det var lite, lite frost i gräset för nån timme sen..


Matte är lessen. I höstas placerade hon nåra dahlieknölar i en skottkärra i garaget.. Trots att hon täckt dom med jord hade frosten tagit dom.. Nu går matte och funderar på var hon ska få tag i nya knölar.. I blomsteraffärerna finns det förstås dahlieknölar, men det är dom gamla, invanda, som har stått här i flera somrar, som matte saknar.. Det är som hon haft ett  p e r s o n l i g t  förhållande till dom här växterna..


Väldigt många körsbärsträd blommar just nu.. Frågan är om frosten tog blommorna i natt.. Våra fågelbärsträd blommar också, men dom äkta biggarråerna har inte slagit ut.. Matte hoppas, hoppas att dom ska hia sej ett tag till. Annars är det risk att vi inte får nåra bär i sommar..


Idag är det onsdag, men det känns som måndag eftersom det var söndag i går fast det var måndag.. Det är inte konstigt att både mänskor och hundar far vilse i tiden...



Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards