brimikshallon

Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Kerstin Frithiof - 20 maj 2012 07:57

Jag höll på att skriva så här: (men ångrade mej strax för det hade inte varit sant).. Jo, så här höll jag på att skriva:

"Lilla Hallon begär inte mycket av tillvaron".. D e t  hade varit en smällande lögn.. Dom flesta, som säjer så, gör det för att få som dom  v i l l .. Och oftast får dom det.. Lilla Hallon inget undantag..


Med  m ä n s k o r s  mått är det kanske inte så mycket jag begär, men med  h u n d a r s  ligger det lite annorlunda till.. En långpromenad på nån timme och utan koppel varje dag.. D e t  är det minsta lilla Hallon begär.. När det inte regnar eller blåser  f ö r  hemskt förstås, för  d å  vill jag inte promenera alls..


Tro mej, jag ser till så att det blir som jag vill också. Och det utan att gnöla eller vädja till mattes evenuella samvete..Jag talar bara rakt upp och ner om vad jag vill. För det mesta vill matte detsamma som jag.. Och väldigt ofta är det hon som kommer med förslag om promenader.. Och alltid är det hon som ser till att vi kommer ut till trevliga skogar..

Av detta kan man förstå att vi trivs väldigt bra ihop matte och jag..


Igår var det en sån trevlighetspromenad.. Hunden och matte och Agneta drog iväg till Stiby.. Hela tiden var jag lös och sprang och lekte av hjärtans lust.. Nja, när andra  h u n d a r  närmade sej med sina mänskor kopplade matte ihop oss. Det hade ju kunnat hända att vi mött en sur gammal vovve, som gett lilla Hallon på pälsen.. Eller en sur gammal mänska, som gett  m a t t e  på pälsen för den delen..

Allt som allt var det en  v ä l d i g t  fin utflykt vi gjorde.. Vi får väl se till att det blir en liknande i dag.


Go´söndag, förresten!!



Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards