brimikshallon

Direktlänk till inlägg 25 april 2013

Fina lilla mor..

Av Kerstin Frithiof - 25 april 2013 07:43


Igår hände mycket.. Visserligen var jag klar över att lilla mor skulle i väg och friseras, men jag kunde aldrig tro att inte  j a g  skulle få följa med..

Men se  d e t  fick jag inte.. Matte tog lilla mor med sej och for iväg..

Lessen är bara förnamnet.. Jag grät och jag grät och jag grät.. Och när matte kom hem  u t a n  lilla mor trodde jag världen skulle gå under..

Så småningom hystade hon in  m e j  i bilen och drog iväg.. D e t  kändes ängsligt.. Skulle hon låta mej också försvinna på samma sätt som lilla mor.. Och var  v a r  lilla mamsen för övrigt.. Tänk om matte hade  s å l t  henne och tänk om hon var på väg att sälja  m e j   också..


Efter en evighetslång färd kom vi till ett rött hus långt ute på landet och minsann..  D ä r  var lilla mor.. Matte hade bara lämnat henne ett par timmar för att hon skulle  göras fin.. Vilken glädje.. Båda hundarna visste knappt till sej..Svansarna vickades nästan ur led..


När vi hade lugnat oss lite började jag titta lite närmre på lilla mor.. Hon var väldigt fin, men en liten aning  t j o c k ..

Det hade inte märkts under all pälsen..

--Det ska vi snart åtgärda, sa matte.. Nästan lite hotfullt..

Hoppas bara inte  j a g  också blir föremål för åtgärdning..


En betydligt trevligare åtgärd sattes in efter vi hämtat lilla mor.. Vi åkte och hämtade Agneta och sen for vi till Nytorpet.. Mänskorna gladdes åt vitsippor och hundarna gladdes åt att få springa lösa..


För övrigt ringde matte till Norton i går igen och bad lite skamset om ursäkt för att hon tryckt bort dom i förgår.. Och så bad hon dom sätta igång reparationen igen.. Den tog drygt en timme och matte satt som klistrad framför datorn och tittade på hur siffror och bokstäver rullade förbi på skärmen.. Ibland frågade operatören om ett eller annat och matte fick svara så gott hon kunde..

Nu fungerar allt till det bästa igen och matte gläder sej åt att hennes lilla hund kan berätta om sina och lilla mors bravader igen..


Idag ska här städas och matte har börjat med att stoppa in kökstrasmattan i tvättmaskinen.. Och så sopade hon golvet i köket.. Hela huset ska dammas av och tvättas.. Fönstrena tar vi en annan gång.. När det är lite varmare..

Ärligt talat så är varken matte eller hundarna nåra städfantaster.. Men ibland så  m å s t e  det faktiskt göras..





















 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Frithiof - Torsdag 28 mars 08:36


  Tillåt mej att gnälla lite.. Eller, snarare, rätt mycket.. Det är så här:   Min tvättmaskin har gått i baklås och den är full med tvätt.. Jag kan alltså inte få upp locket på den.. Jag ska försöka få tag på firman som sålt den. men dom öppnar...

Av Kerstin Frithiof - Tisdag 26 mars 19:03


  I natt vaknade jag redan vid tretiden.. Och det var väggen att somna om..   Trött är jag så in i bänken, men vågar inte gå till sängs.. Klockan är bara sju, och somnar jag nu, vilket jag garanterat skulle göra, kommer jag att vakna  ä n n u ...

Av Kerstin Frithiof - Lördag 23 mars 12:43


  Faktum är.. Faktum är, att våren  h a r  kommit en bit på väg:   Ett par soliga och varma dagar till så blommar forsythian för fullt.. Och om en månad kommer björkarna att ha musöron..   Våren  ä r  sen i år, men desto kärare när den ko...

Av Kerstin Frithiof - Torsdag 21 mars 17:09


  Precis idag har dagen blivit en  l i t e n  aning längre än natten.. Och för att prisa sommaren köpte jag nåra violer och ett ljus att pryda min trappa med:     Det är härlliga dagar vi har framför oss.. Och.. kära nån.. nu är det bara  v e c...

Av Kerstin Frithiof - Onsdag 20 mars 15:01


  Satt och fifflade med telefonkameran och plötsligt fick jag syn på mej  s j ä l v  på displayen.. Eller iallafall nån som är väldigt  l i k  mej.. Å då knäppte jag: Nu ska jag berätta om  s i n g s i n g t r ö j a n  jag har på mej.. Det  v...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards