brimikshallon

Alla inlägg den 22 mars 2014

Av Kerstin Frithiof - 22 mars 2014 07:43


--Hur fasen får man bort en otroligt hönsig kvinnoröst och en förskräckligt hurtig mansdito..

Som på datorn håller på och försöker intala småbarnsföräldrar att just deras febernedsättningsmedel är medicinens största landvinning hittills.. 


Matte verkar smått uppgiven.. H o n  för sin del har inget som helst intresse av dom här rösterna.. Och inte av produkterna heller..


--Kan det möjligen rubriceras som  i n t r å n g.. Eller  h e m f r i d s b r o t t, funderar hon.. 


--Det här mässandet är lika otrevligt som vovvarnas vrålskäll när dom ska ut i tidiga morronen.. Ja, annars också.. Men då  v ä c k e r  dom iallafall ingen, funderar hon vidare..


Lilla mor har börjat  k l i a  sej rent besumligt.. På måndag har matte bokat in lilla morsan hos veterinär Lena.. Som är expert på hudåkommor.. Vad lilla mor säjer om arrangemanget, ja,  d e t  återstår att se..


Våren har kommit av sej lite grann.. Inte så att det är frost och snö, men lite kallare är det.. Matte började böka bland rosorna och lavendeln och persiljan för ett par dar sen, men fick sluta för det blev för kallt..


Är det nån som tycker att det låter besynnerligt att ha persilja i rosenrabatten..


Det är tänkt att den täta krusiga persiljan ska fylla ut mellan rosor och lavendel så det blir som en matta.. Ja, så är det som sagt  t ä n k t.. Ännu så länge är det ganska glest mellan persiljestånden..


--Får väl trycka ner lite mer om det skulle behövas.. Matte är oföränderligt optimistisk..


Det är altid spännande med vår trädgård.. Vi vet aldrig vad som flyttar in där.. Det enda vi med säkerhet vet är, att gräsplätten på södersidan har gått hädan..



















Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards