brimikshallon

Alla inlägg den 24 september 2015

Av Kerstin Frithiof - 24 september 2015 08:57

    

--Reklam, sa matte,  d e t  är ett otyg.. Både i TV och här i datorn.. Plötsligt tutar det till och så kommer en ruta upp med reklam.. För allt från resor till plåster.. I stort sett.. Iallafall..


Jaha.. Hundarna är inte riktigt säkra på vad reklam egentligen  ä r.. Men om matte ogillar det är  v i  beredda att ta strid mot reklam vi också.. Hundar är nämligen  l o j a l a  mot sina mänskor..


I morse träffade vi en dam, som sa att hon tyckte matte var fin med sitt permanentade hår.. Matte slickade i sej och mådde bra..


--Inte är det ofta  j a g  får nåra komplimanger, sa hon till vovvarna lite senare..


Apropå mattes permanentlockar:


Dom är alldeles underbart sköna att stoppa nosen i när vi sover.. Det tycker båda hundarna, så när matte vaknar på morronen är det alltid nån liten nos som snusar i hennes hår..


Vad beträffar att vakna på morgnarna:


Matte har börjat  s o v a  lite längre.. I morse vaknade hon inte förrän efter sju.. Det var länge sen hon gjorde  d e t.


Det börjar bli glest med  s n i g l a r  på gatan.. I morse mördade matte bara  t v å.. Damen, som tyckte mattes hår var fint, såg när vår mänska satte foten på en och klämde till..


Hon sa inte "örk", men vi  s å g  att hon  t ä n k t e  det..


Att äckla en annan mänska med sitt mördande bekymrar inte matte det minsta..


-- Det blir väl äckligare för dom när dom vadar i sniglar upp till  k n ä n a,  vilket kommer att hända om inte såna som jag tar kål på så många det bara är möjligt, säjer hon och sätter näsan i vädret..


(Egentligen misstänker vovvarna, att matte finner nån slags  n ö j e  i att mörda sniglar.. Hon är nämligen noga med hur hon placerar foten på dom)..


I dag har vi ingen bild att visa.. Visserligen hade matte kameran med sej på kisspromenaden, men såg inget hon tyckte var värt att fota..


--Du kan väl sätta in ett foto på trädgårn igen, matte.. Ta gärna ett som visar hur den såg ut  "före"..


--Äsch..


Matte är inte  d u m.. Hon förstår när hundarna  d r i v e r  med henne..






















Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards