brimikshallon

Direktlänk till inlägg 19 februari 2019

Goder aft.. morgon..

Av Kerstin Frithiof - 19 februari 2019 07:38


Satte mej vid datorn denna mörka februarimorron och skulle precis skriva "goder morgon", när jag kom att tänka på luciatåg.. 


Visst sjunger stjärngossarna (eller kanske det är  t o m t a r n a) goder afton.. Trots att det alltid är morron, svintidig morron, när skolbarn och andra lussar..


Och så vandrade tankarna vidare (dom gör så ibland, tankarna)..


Jag kom på att ekorren i granen hoppar från tallegren.. Och att gossen i visan om lärkboet ställer sej på tå för att titta på ungarna.. Trots att lärkbon ligger på marken..


Tja, vill man vara taskig ser man till att vara det..


I dag har jag  b ö r j a t  fundera på att kalka trädgårn.. Och kratta i gräsmattan.. Och gössla den..


Jag undrar om det över huvud taget är nån mening så förstörd som den är efter sommarens torka och hetta..


Min goda vän M. undrade igår om bildtröjan, som jag hade så mycket, och så  r o l i g t,  arbete med, inte är färdig snart.. En och en halv ärm fattas som synes.. 


Nu är det ett tag sen jag jobbade på tröjan i fråga.. Jag funderar mycket hur jag ska kunna få i ärmarna.. För övrigt  h a r  jag redan stickat ett par, men dom blev så tunga och hemska, att jag fick slopa dom..

 

I stället för  r e s å r  i halsen har jag virkat en liten kant.. D e t  var ett lyckokast tycker jag..


I går satte jag in ytterligare en ful listerbild på facebook, med lutande horisont dessutom.. Och fick massor av gillanden..



Är det bara jag som tycker bilden är ful, eller är det så, att folk är inställda på att bilder från Lister  s k a  vara vackra..  Och så ser man dom som sådana..  

Jag undrar om jag inte ska ta ett tag med kameran igen och leta reda på nåra djävulusiskt fula vyer.. Bara för att testa..























 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Frithiof - Torsdag 28 mars 08:36


  Tillåt mej att gnälla lite.. Eller, snarare, rätt mycket.. Det är så här:   Min tvättmaskin har gått i baklås och den är full med tvätt.. Jag kan alltså inte få upp locket på den.. Jag ska försöka få tag på firman som sålt den. men dom öppnar...

Av Kerstin Frithiof - Tisdag 26 mars 19:03


  I natt vaknade jag redan vid tretiden.. Och det var väggen att somna om..   Trött är jag så in i bänken, men vågar inte gå till sängs.. Klockan är bara sju, och somnar jag nu, vilket jag garanterat skulle göra, kommer jag att vakna  ä n n u ...

Av Kerstin Frithiof - Lördag 23 mars 12:43


  Faktum är.. Faktum är, att våren  h a r  kommit en bit på väg:   Ett par soliga och varma dagar till så blommar forsythian för fullt.. Och om en månad kommer björkarna att ha musöron..   Våren  ä r  sen i år, men desto kärare när den ko...

Av Kerstin Frithiof - Torsdag 21 mars 17:09


  Precis idag har dagen blivit en  l i t e n  aning längre än natten.. Och för att prisa sommaren köpte jag nåra violer och ett ljus att pryda min trappa med:     Det är härlliga dagar vi har framför oss.. Och.. kära nån.. nu är det bara  v e c...

Av Kerstin Frithiof - Onsdag 20 mars 15:01


  Satt och fifflade med telefonkameran och plötsligt fick jag syn på mej  s j ä l v  på displayen.. Eller iallafall nån som är väldigt  l i k  mej.. Å då knäppte jag: Nu ska jag berätta om  s i n g s i n g t r ö j a n  jag har på mej.. Det  v...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards