brimikshallon

Alla inlägg den 8 juni 2012

Av Kerstin Frithiof - 8 juni 2012 07:56

Jag kan aldrig upphöra att förundra mej över min tuffa lilla mor..

Så här var det:

Matte har hållit på med sommarstädningen nåra dar.. (Det har jag redan berättat och är inte så mycket att orda vidare om.. Utom att hon glömde tvätta fönstret i sovrummet..--Det gör vi nästa sommar, säjer hon.. )

Tillbaka till lilla tuffa mamsen:

När matte tog fram dammsugaren i går slank lilla Hallon och gömde sej.. Lilla mor låg och sov på mattes säng.. Och där f ö r b l e v   hon.. Även då matte höll på och suga damm  u n d e r  sängen.. Inte ett ögonbryn hon rörde.. Snusade bara vidare.. Jag tryckte bakom dörren och kikade fram ett kort, mycket kort, ögonblick och häpnade över vilken tuff liten mor jag har..

Det är eventuellt så, att lilla mor är  v a n a r e  vid dammsugarljud än vad hennes son är..Vad vet en liten hund om sånt..


Rockfestivalen tuffar på och varken matte eller hundarna känner sej störda.. Ännu har det inte regnat på rockfolket..Man kan väl säja, att dom har tur med vädret.. Matte säjer, att hon hoppas att det blir ett ordentligt regn

e f t e r  festivalen..


Matte, som är både gammal och gammalmodig, trodde att det hette "rock and roll" för så hette det i hennes ungdom, när den här sortens musik var  n y ..

--Säjer du "rock´n roll" så skämmer du ut dej för eviga tider, sa hennes syster, som är tre år yngre och mycket mera uppdaterad än matte.. Kanske beroende på att hon har både barn och framför allt barnbarn, som håller henne ájour med det nyaste..

Hårdrock är vad dom spelar..

Det ordet låter lite hotfullt.. Ungefär som att ramla ner för en klippa och slå sej fördärvad, menar matte, som har en livslång erfarenhet av att stå på öronen..

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards