brimikshallon

Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Kerstin Frithiof - 19 mars 2012 07:06

Pälsen trimmad, klorna ansade, frukosten i magen så nu är det  v i l a  som gäller. Inte för matte förstås, som kom upp alldeles för tidigt i dag igen. Tack vare sin lilla hund, som satte i gång med buller och jämmer redan halv sex.. Inte var jag bajsig.. ville bara ut ett slag.. -- Visa din  m a k t,  skrutthund, fnyser matte. Nä,  inte tänkte jag i makttermer.. Tänkte bara kolla hur långt morronen hunnit.. Jo då, det var nästan full dager..

Egentligen är halv sex den tid matte brukade gå upp när hon fortfarande arbetade.. Hon hade långt till jobbet, min matte. --Ett halvt maratonlopp två gånger om dan, brukade hon säja. Under färden brukade hon stanna och släppa av Kanelen hos dagmatte.

Det var länge sen jag nämnde mattes "granatäpple".. Jodå, det mår bra och håller på att växa ur sin kruka.. Citrusplantorna växer så det knakar dom också.. Det vore roligt om dom åtminstone  blommade  n å n   gång, tycker matte. Och lilla hunden instämmer..

Visste ni förresten att citrusplantor är taggiga? Särskilt apelsinträdet har jättelånga vassa taggar.. Dessutom är dom vad matte kallar städsegröna.. Tänk vad ni får lära er mycket av lilla Hallon..

Det har tagit i att blåsa igen.. Sällan, sällan är det lugnt och skönt i Norje.. Gardinerna framför fönstren vajar i vinden..

-- Vi har i alla fall  f r i s k  luft i huset, huttrar matte.. Följaktligen bör både mänska och hund vara genomfriska.. Och det är vi nog också.. Vore vi inte det skulle här gnällas och jämras nåt förskräckligt både av matte och vovve..

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards