brimikshallon

Alla inlägg den 9 augusti 2012

Av Kerstin Frithiof - 9 augusti 2012 08:32

--Nu kommer  h ö g t r y c k e t , sa en cyklande man till oss på morronrundan.. Jag märkte hur glad matte blev..

Det måtte vara nåt alldeles särskilt med  h ö g t r y c k, eftersom bara  o r d e t  har en sån inverkan på mänskligheten.. Jag menar, ta matte och den här mannen.. Vad jag vet så har dom aldrig sett varann, men bara ordet högtryck fick dom nästan att falla varann om halsen som gamla goda vänner..

Själv vet jag inte vad högtryck är för nåt, men eftersom matte gläder sej måste det vara nåt  v ä l d i g t  bra.. Jag undrar om man kan  s e  och  t a  på det eller det är som tiden.. Fast inte egentligen.. Högtryck  f i n n s  uppenbarligen men det vet man ju inte så noga med tiden..

--Dumma lilla hund, säjer matte. Högtryck betyder vackert väder, och  d e t  har vi inte haft så värst mycket av de senaste veckorna..


Vi jobbar på för att vrida dygnet rätt igen.. Fast igår var matte tvungen att skramla upp redan vid femtiden för att hinna uträtta ett ärende i Avkroken tidigt på förmiddagen.. Men i dag låg vi och pressade till klockan sju.. J a g  sov nog så sött, men matte låg och knep ihop ögonen och  f ö r s ö k t e   sova.. Men i alla fall.. Det är stor skillnad på fem och sju..


Matte ska gå till Frissan (Inte kan man väl heta så) om nån timme.. Hon ska trimma  s i n  päls..

--Jag ska ha  f r i s y r, säjer hon malligt.. För första gången i mitt liv ska jag ha en riktig frisyr.. Inte bara en rakt av klippning..

Tja, mja, lilla Hallon tillåter sej att undra vem som ska  s k ö t a  den här frisyren.

--Klart jag ska alldeles  s j ä l v, förklarar matte stolt..--Jag ska köpa  s p r a y, säjer hon..


Nu är det ju så, att matte sköter  m i n  frisyr och  m i n a  klor alldeles utmärkt  u t a n  spray.. Så varför skulle hon inte kunna sköta sin egen frisyr..

L i t e  tvivlande ställer jag mej till det här frisyrskötandet.. Matte  k a n  nog klara det, men jag känner i magen att frisyrskötande inte riktigt rimmar med mattes inneboende  l a t h e t ...




Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards