brimikshallon

Direktlänk till inlägg 24 februari 2014

Matte sörjer..

Av Kerstin Frithiof - 24 februari 2014 08:47


--Säj nåt uppiggande, vovvarna.. Matte slokar..


--Varför är du så melankolisk, matte.. Hundarna undrar eftersom det inte alls är likt matte att deppa.. Hon är för det mesta tämligen gladlynt.. När hon inte är  i l s k e n  förstås, men vad  v i  begriper så är det två sidor av samma mynt..


Nu är det så, att matte råkat få ögonen på ett par headers.. Jag  t r o r  iallafall att det kallas så.. Rubrikerna till ett par bloggar alltså..

Tydligen är dom här inläggen skrivna av  m y c k e t  unga flickor, som ägnar sitt liv åt att ha samlag med i stort sett vem som helst.. Eller för pengar.. Och känna sej malliga över vad dom gör..


Ä r  det här på allvar kan matte inget annat än känna sej deprimerad.. (Hon fann blotta rubrikerna så avskyvärda att hon inte öppnade bloggarna).. Hon hoppas innerligt att det är nån "sjuk jävel"  som har hittat på alltihop.. 


--Tänk, att en del barn inte får vara barn längre.. Och uppenbarligen  v i l l  dom det inte heller.. Vad ska hända med dom här barnen i förlängningen, frågar hon sej..


Matte har en väldigt god förmåga att köra huvet i sanden, men detta är alltför vidrigt för att hon inte ska bli illa berörd..


--Varför  b r y r  du sej matte, frågar hundarna.. Dom här barnen har ju  s j ä l v a  valt vad dom vill slänga bort sina liv på.. D u  kan inte göra ett smack för dom..


--Det är just det, suckar matte, jag  s ö r j e r  dom stackars, fattiga  liv dom så aningslöst kastar bort..


Nu börjar hundarna också sloka.. Svansarna hänger kraftlöst rakt ner, och vi vet inte  h u r  vi ska kunna få matte lite gladare igen..


--Inte alltid, säjer matte, måste man var glad, säjer hon..  Både mänskor och hundar har rätt att sörja och känna vanmakt ibland.. Sånt är livet, vovvarna små..

















 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kerstin Frithiof - Måndag 22 april 14:24


  Det händer faktiskt att solen skiner ett litet tag.. En, som  d å  passar på att hitta en varm och solig fläck, är lilla  herr Rönnerdahl: Jag förstår honom.. Och kallar bilden "Solkatt".. Riktigt fyndigt om jag får skryta lite..   Vad ...

Av Kerstin Frithiof - Lördag 20 april 10:18

  "På väg mellan två jobb" och "Buss och kram" är trevlighetsnoteringar som jag har sett på bussar här i trakten.. Det finns säkert fler, men dom har jag inte noterat.. Förr stod det alltid "Går ej i trafik" på bussar ur tjänst.. Det här nya blir m...

Av Kerstin Frithiof - Onsdag 17 april 19:08

  För säkert 30 år sen köpte jag en liten väska, stor nog för plånbok och nycklar.. Den har varit behändig och tjänat mej väl, men nu hade den fått ett stort  h å l  i sidan:     Dags för ett sista farväl.. Väskan måste bytas ut mot en likan...

Av Kerstin Frithiof - Tisdag 16 april 11:12

  Nu ska jag berätta vad som hände den här dagen, eller rättare natten efter den här dagen, för 64 år sen.. Det var så här:   Jag satt på Karlshamns Allehanda och läste korrektur till midnatt.. Det var mitt första jobb och jag hade tagit studen...

Av Kerstin Frithiof - Söndag 14 april 14:07


  Sicken tur att jag tvättade i går och kunde  h ä n g a  u t  tvätten för första gången i år.. I dag hade det inte gått eftersom det satt igång att blåsa nåt alldeles förskräckligt.. Hade jag hängt ut nåt på tvättpraplyn i dag hade väl hela härlig...

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards