brimikshallon

Alla inlägg den 6 maj 2023

Av Kerstin Frithiof - 6 maj 2023 09:37


Jag ska inte vara  t a s k i g,  men nog verkar Sverige vara överbefolkat av familjen Wahlgren.. Medlemmarna vimlar som tusenbröder på TV.. Nog borde det väl finnas  a n d r a  mänskor att befolka kanalerna med.. Inte för att jag tittar men....


Jaha, vad tittar jag på då.. QI gillar jag.. Det är ett frågesportprogram från BBC, där det gäller att  l u r a  deltagarna att svara fel.. Ändå blir det på nåt sätt  r ä t t  i slutändan.. Och roligt är det.. Jag har lärt mej mycket att Stephen Fry, Sandi Toksvig och dom andra.. Det sorgliga med det programmet är, att det verkar mest bestå av repriser.. Nåja, det finns massor av dom..


Som jag tidigare berättat gillar jag program där deltagarna  p l å g a r  sej..


Elitstyrkans hemlighet sänds just nu, och  d e t  är det ultimata självplågarprogrammet.. Jag roar mej med att fundera över vad  j a g  skulle klara av om jag ställdes inför såna prövningar, som nästan tar kål på deltagarna..

Svaret är: Jag skulle inte klara en minut.. Inte ens om jag vore betydligt yngre..


En och annan titt ägnar jag Jeopardy, mest för att jag var med där på den tiden då det var lite mer på allvar.. Det gick faktiskt  b r a  för mej och jag kom hem med ett par titlar och en vacker klocka.. Plus lite pengar också.. Inte att förglömma..

 

Visst var det roligt att vara med, och ännu roligare att det gick bra för mej.. Men  a l l r a  roligast var ändå   s m i n k e t..  Och att bli vidgjord där.. Dom starka lamporna i studion gjorde, att man sminkades  nästan som en clown.. Så där kunde man inte visa sej på stan.. Men i  r u t a n  såg det helt naturligt ut..


Jag vill också nämna nåt jag  i n t e  tittar på, och nu blir säkert många sura på mej.. Jag tittar inte på nyhets-och samhällsprogram.. Jag är nämligen rädd om min själsfrid.. Av samma anledning bannlyser jag alla naturprogram..


Nähä.. Nu ska jag strax gå och titta på det ultimata showprogrammet: Kröningen i London.. 


Vad  d e n  ska vara bra för begriper jag inte, men titta ska jag..























Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards