brimikshallon

Alla inlägg den 8 maj 2023

Av Kerstin Frithiof - 8 maj 2023 11:02


Mötte man dom på Ica eller Konsum skulle man förmodligen inte lägga märke till dom.. Det strävsamma gamla paret Charles och  Camilla.. En liten gubbe och hans lilla gumma.. Lite hopsjunkna och kutiga.. Precis som man  b l i r  om man får leva länge nog.. 


Nog är det märkligt att börja sitt yrkesverksamma liv tio år efter att pensionsåldern infunnit sej.. Märkligt var ordet..


Jag hade tänkt att jag skuklle följa "the Greatest Showw on Earth" hemma i soffan, men fann att det var alltför segt för att jag skulle orka ända till slut.. 


I går blev jag  g l a d.. 

Jag hade länge tänkt att den här tröjan skulle bli fin på min systerdotter Eva, och igår visade det sej att så blev fallet.. Den satt som en smäck och passde perfekt till hennes blå ögon och aningen senapsfärgade lockar.. Jag blev nog gladare än hon..


Nästa sticke blir en kofta till min  a n d r a  systerdotter.. Det  ä r  roligt att sticka, och om det sen är nån som vill ha mina alster blir jag glad.. Inte så att jag skulle vilja ta upp beställningar.. Nä, nä.. Då bleve det ett  j o b b  och för mej kommer det aldrig att bli annat än en rolig hobby..  


Jag har varit ute i trädgårn och tagit bort gamla vissna stänglar nån timme, och  d e t  gjorde att jag fick duktigt ont i ryggen..


Jag undrar om Charles och Camilla  o c k s å  skulle få ont i sina kungliga ryggar om  d o m  skulle ge sej ut och plocka bort gammalt skräp på Buckinghamn Palace´s bakgård.. Tja..


Det är  m å n d a g..  Tjolahopp..











Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards