brimikshallon

Alla inlägg den 13 januari 2024

Av Kerstin Frithiof - Lördag 13 jan 13:59


Så länge jag kan minnas har tjugondag Knut varit den dag då jag har förpassat dom få julprydnader jag har till källaren.. Så också i dag.. En stjärna på fot (Den måste jag klistra ihop nästa år för den har börjat spreta i fogarna) och två adventsstakar.. C´est tout..


Nå, med detta gjort borde våren vara på ingående.. Åtminstone borde det  k ä n n a s  så.. Men nej.. Visserligen är det plusgrader men nån vårstämning är det verkligen inte.. Det regnar och blåser.. Blåser duktigt, som det ofta gör här vid Östersjöns Biscaya..


Jag tittade på "Bäst i test" i går kväll.. Tänk att dom fortfarande kan knåpa ihop så roliga program..


"På spåret" har jag för länge sen lagt på tippen.. Programmet är alldeles för stökigt och högljutt.. Ena programledaren skriker och den andra sitter och pöser..


Ett annat program jag har lagt på hyllan är "Vem bor här".. Jag skulle vilja döpa om begivenheten till "Vem i helskotta skulle vilja bo här".. Eller "Vem  t ö r s  verkligen bo här".. Ja. ja.. Var och en har  s i n  smak.. Jag  kan   s ä j a  det på franska, men  s t a v a  till det vete sjutton om jag vågar mej på..


Ikväll tänker jag titta på stjärnorna på slottet.. Dom två första avsnitten fick stora A av mej.. Hoppas kvällens ska bli  lika intressant..


Om fem dar ska jag försöka ta ut bilen och åka till verkstan.. Den har fått vila sej länge nu eftersom jag inte vågat köra den.. Risken har varit att den gasat iväg  u t a n  att jag rört pedalen.. Hoppas, hoppas den inte ska få spel när jag måste ta den till verkstan på onsdag.. Och så hoppas jag förstås att det inte ska fordras nån megaoperation.. 


Plötsligt känner jag att det skulle vara gott med en mugg latte, så som jag lagar den med starkt kaffe och hett havretjosan.. D e t  smakar precis som mjölk, men har den fördelen att det inte förstörs och surnar som mjölk gör..


Idag tänker jag vara originell och  i n t e  ta med nån bild på katten..



Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards