brimikshallon

Alla inlägg den 11 mars 2021

Av Kerstin Frithiof - 11 mars 2021 08:05


Idag är det hemskast tänkbara väder.. Storm och snöblandat regn.. Eftersom det dessutom är plusgrader  u t e  är det ganska svalt  i n n e.. Det är så det fungerar med luft till vatten värmeanläggningen.. 


Lägg därtill att mitt hus är långtifrån välisolerat.. Knappt ens  i s o l e r a t,  så förstår man att det är kallt här inne..

Fast lika mycket som  u t e  blåser det inte..


Jag tänkte jag skulle ta en bild på ovädret, och som kontrast visa min vackra amaryllis, som jag fick av E. för flera år sen:

 


I somras brydde jag mej inte om att gräva ner löken utomhus eftersom jag var rädd att  s n i g l a r n a  skulle ge sej på den.. Följaktligen drevs den inte att blomma vid jul utan blommar nu, den tid som egentligen är naturlig för den..


Jag har en till, en vit, men den har inte satt knopp ännu.. Det hade varit roligt om dom blommat samtidigt.. Men å andra sidan får jag en längre blomning om först den ena sen den andra kommer med sina vackra klockor..


Idag tänker jag  i n t e  lämna huset.. Inte ens för ett ögonblick.. Tidningen hämtade jag  i n n a n  ovädret kom, så medge, att det inte är helt fel att vara morrontidig..


Ingen kria utan en bild på änglabarnet med den sotsvarta svansen:

 

Märk hur fin muntaschen börjar bli.. 


Jag fattar inte att herr Rönnerdahl har en sån svaghet för att arbeta sej in i stängda lådor och dörrar.. Tapeterna har han i stort sett slutat med  och nu är det byråer och garderober som gäller..


Agnta påstår, att missen är klok som få.. Tja, mja.. Jag ínbillade mej att det var  j a g  som var den klokaste av oss.. 


Men jag kan ha fel.. Därvidlag också..









Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards