brimikshallon

Alla inlägg den 1 april 2020

Av Kerstin Frithiof - 1 april 2020 08:12


Jippi och halleluja: singsing-tröjan blev inte bara välgjord och snygg.. Den blev  l a g o m  också.. Ibland är man duktig.. 


En gammal klasskamrat förvånades över att jag är  h ä n d i g.. Det hade hon inte förväntat sej..


Jo då, händig är jag.. Det som fattas i min begåvning är förmågan att tänka ut i förväg och planera.. L j u g a  hade jag bra gärna velat kunna, men det syns så illa väl på mej när jag försöker.. Så det får vara..


Jag undrar om nån av jobbarna kommer idag.. Hoppas han gör det.. Det är nämligen nervöst att ta sej ner för källartrappan, som är både smal och krokig, till källartoaletten, varje gång jag behöver.. Så det nya badrummet är efterlängtat..


Särskilt hemskt är det nattetid.. Jag får helt enkelt lägga mej  t ö r s t i g.. 


Jag har, vilket jag givetvis har skrutit om (det vore inte jag annars) gnetat och sparat ett par år för att få ihop en drös pengar.. Som jag skulle använda till att slösa upp på roligheter, kolifejs och snygga kläder..


Nu blev det inte så, dels på grund av benbrottet i somras och dels eftersom badrummet höll på att rasa ihop.. Jag bara  m å s t e  har ett badrum med duschkabin och väggar som sitter där dom ska.. Som dessutom är lättåtkomligt..


Är jag lessen och grämer mej.. På intet sätt.. Tvärtom.. Ingen lärka kan vara gladare än jag.. Pank eller med kovan försedd..


En otroligt ekonomiskt och praktiskt begåvad barndomskamrat har talat om för mej att jag  i n g a l u n d a  kan få tillbaka pengarna om jag säljer huset..


Inget kan beymra mej mindre.. Jag hoppas få bo här många år till, och får jag inte det har jag inte nåt behov av att få tillbaka nåra utlägg.. Jag hoppas nämligen få göra sorti med flaggan i topp..








Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards