brimikshallon

Alla inlägg den 19 februari 2024

Av Kerstin Frithiof - Måndag 19 feb 13:42


Jag har upptäckt  f ä r d i g m a t  i frysdisken.. Jag har alltid lagat min egen mat, men just nu är jag rätt så trött på att laga mat, som oftast räcker flera dar..

 

Och så gick jag till frysdisken och fann att det vimlar av enportionsanrättningar.. 



"Är det  g o t t ", kanske nån undrar.. Tja. mja.. Gott och gott.. J a g  lagar godare själv, men ibland är det skönt att slippa.. Mätt blir man och någorlunda belåten..

 

Mannerström står tydligen som garant för produkterna, men jag tvivlar på att han serverar dom på sin egen krog.. Stjärnkock som han är..

 

Snön är borta och dagarna blir längre.. 

 

Sportlovsveckan börjar idag.. Ett år åkte jag med till Österrike.. Inte för att jag  k a n  åka skidor. Varken på höjden eller längden, men runt i alplandskapet for jag med tåg och buss.. Och det var trevligt det med.. Betydligt trevligare än att slå sej fördärvad i backarna iallafall..

 

Jag träffade många trevliga österrikare på mina färder, och kommunikationen gick förträffligt på nån slags europeiska..

 

Sir man på..  S o l e n  tittar fram.. D e t  var roligt.. Jag  b o r d e  ta en promenad, men fy, så motigt det känns.. Annat var det på hundarnas tid.. Hur vädret är var gällde det att ta ut dom och det mådde jag bara bra av..

 

Det är en pigg och trevlig liten bil jag fått.. Jag håller som bäst på att köra in mej på den.. Det börjar redan gå riktigt bra.. Jag saknar inte passaten ett enda dugg.. Den hade tjänat mej väl och det är jag tacksam för, men  s a k n a  den.. Icke sa Nicke..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29
<<< Februari 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards