brimikshallon

Alla inlägg den 9 mars 2020

Av Kerstin Frithiof - 9 mars 2020 08:37


Idag ska jag börja med att tacka Anna och Roland för goda råd och upplysningar..


Anna för att hon förstår sej på datorer och kunde tala om för mej vad jag ska göra när datorn börjar bli slö.. Eller rättare: Vad jag ska  b e  nån datorkunnig göra med den..


Roland för hans kunskaper om vad spetsgård var för nåt..


Precis nyss började trädgårdsfirma LST rumstrera i täppan.. Hoppas det blir fint och hoppas att jag klarar av att följa upp jobbet när det blir min tur..


Igår kväll tystnade min platta, som jag tar in diverse trevligheter på.. Alldeles  t y s t  blev den, och vägrade koppla på igen.. 


Förfärad lade jag den åt sidan. Kröp ner i sängen och drog täcket över huvet.. Helt säker på att den lagt av för gott..


I dag fungerar både ljud och bild igen, och väl är det.. Jag har blivit lite.. nja, inte  b e r o e n d e  precis.. Men nåt närbesläktat..


Hade den lagt av för gott hade jag inte haft råd att köpa en ny.. Inte förrän jag betalt alla, som ska jobba här i vår..


Helt luspank är inte roligt att vara.. D e t  har jag varit så många gånger i mitt liv så jag vet hur  d e t  känns..


Igår berömde jag (stora fång med rosor) Tim Conway, som man kan hitta på You Tube.. Rekommenderas..

 

Bland annat hade han en serie kallad "the Oldest Man" där han föreställer en urgammal stöt som försöker sej på olika yrken.. På mittbilden är han "the Oldest Sheriff" och på undre den äldsta korvgubben i världen.. 


På översta bilden är han en mer eller mindre benlös man, som försöker sej på olika slags sport.. Bland annat är han  b a s k e t b o l  l s p e l a r e  i ett avsnitt..



Lyteskomik, tänker nog nån.. Visst är det det.. M e n..  Själv är jag rå nog att ha vansinnigt roligt åt dom här avsnitten.. 


S å  rå var jag en gång i tiden, att jag hade hjärtligt roligt åt min stackars förvirrade morfar, som tassade upp mitt i natten och tände lyset för att se om han hade släckt..






Presentation

Fråga mig

20 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards